Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




koltrastdagar...

 

upplyftande

och så välkomna

var dagarna

blickarna mot grönskan

 

koltrastdagarna

visslingarna över taken

regnfräscha hjärtliga leénden

ur kärlekens omfång

 

nu vinterdagar

så längtansfyllda

vemodstunga

och kallt snöfyllda

 

koltrasten lyfter löv

skakar snön utav dem

letar lyckans sommar

lyssnar visslingarnas rop

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är en sann djurvän du Thyra!:)
Vacker dikt till en vacker fågel!
2010-01-16

    ej medlem längre
Fågelväsendet
i allmänhet
koltrasten
i synnerhet
charmar hjärtan
och sången
går in i

precis detta
förmedlar du här
vackerfint
tack!
2010-01-16

  Eva Helene VIP
Så vackert och hoppfullt!
Mycket fin bild därtill.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra