Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glitrar blóm vatns og ísa vorsins skraut jósa blika vaknar vilji minn


ljóssins varma braut

Vetrarblómin vísa
ljóssins varma braut
greinar frosts og ísa
fagurt fíngert skraut


endur varpi glitrar
vina vorsins skraut
ísilagðar stjörnu blika
sem blóm í dala laut

eldur frost og kvika
funa fagran finn
vorsins ljósa blika
vaknar vilji minn




Fri vers av hver
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 18:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jag förstår inte alla ord men berörs av en känsla som går från vinter till vår och en sorgsenhet som byts till liv.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

hver