Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmens blomma...

under parasollens skugga

ger dig dragen slätad ro

att vara grå där bakom

gömmer insyn i hjärtats sorg

 

värmens blomma

flammande i brun och orange

ger sanden rätta tonen

och kornens glädje strös

 

men blinda sinnen sjunker 

i ljusets dova skugga

när lindens doftande blommor

dövar längs kyrkogångens kant

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra