Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu är allt i samma bana som planeterna,men det kan ändras lika plötsligt som en nys.


Satisfaction

Känner mig
förvånandsvärt
så fucking
tillfredställd
för tillfälligt

så nice i mitt
inre
kräver så lite
enbart
en tennsudd
av satisfaction
för närvarande

kanske
lite flärd
glamouriöst glitter
champagne fnitter
för stunden

även alla
solstollarna inkluderas
i all sitt förakt
och inskränkta makt
för ögonblicket

kräver så pytte
av magic
enbart
en dunända
av stimulation

och ingenting alls
av selektivt
värde
som en dagsländas
glädje
för sekunden




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 19:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman