Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöjungfrun

Havet är mörkt och kallt
Där simmar sjöjungfrun med drömmen om att vara hel
Medans du öser din båt och missar färden
I valens hjärta finns vi ,Jona och kärleken
Då åror bryter ytan av valfångare utan minne
Då blir vi en droppe för sjöjungfrun
Som törstat länge




Fri vers av Michael Lilja
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 23:55



Bookmark and Share


  oMareld
oh älskar denna

skall bokmärkas


har du läst dikten "a mermaid" minns inte vad poeten heter nu. en man i alla fall. Det är en av de bästa jag läst i mitt liv
Sjöjungfruar ligger varmt om mitt hjärta :)
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja