Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till

 

 

mitt ansikte vänds till solskiva

fingrar rör vid

 

slätar ut alla

tvivel

 

mina ögonvingar

flyger

vida

ljus

 

in i värme




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-17 01:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket vackert, rubriken säger mycket!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser