Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ristat i sten

Vad drömmer du om
drömmer du om ett annat land som jag
där inte alla sjunger i samma kör
Drömmer du om frigörelse som inte är emot
utan från dig själv
Jag ser att du ler och jag småler tillsammans
så nu sätter vi segel du å jag och det
som ristats i sten
Och när dimman kommer ser vi konturen
av det stora
och ett eko ropar våra namn tillsammans




Fri vers av Michael Lilja
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 12:22



Bookmark and Share


  oMareld
vad vackert


ja det gör jag

drömmer om ett land
jag känner mig hemma i
2010-01-17

  Hans Christian
De tre sista raderna, avslutar perfekt. Bravo!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja