Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 år

I 17år så knarkade jag
jag stod där med hål i mina jeans hål i mitt självförtroende
skitig
Gammla vänner sa till mig att sluta och hällsa
för dom skämmdes
men jag slutade aldrig
att älska dom




Fri vers av Michael Lilja
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-17 14:17



Bookmark and Share


  Line W
Så otroligt starkt!
2010-01-22

  oMareld
tragiskt..
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja