Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förgått

År har kommit, år har gått.
På min resa genom livet

mycket har jag fått
och mycket har jag tagit för givet

för mina tankar har jag stått
vilkett har resulterat i vad jag blivit

nu är det dock ett minne blott
som lätt kan ses i vad jag har skrivit




Fri vers av Nerak
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak