Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans sömnbädd

 

 

nu flyger hon

 

 

ut

över

 

månstränder

 

 

ser pärla glimma i havsleende

 

 

ber den in

 

 

med

 

ljudlösa vingar  

 

rör hon

 

vid

hans sömnbädd

 

 

hennes ögonpenslar

smeker hans älskade ansikte

 

 

i morgonljus

 

känner han

pärlljus i händer

 

 

ser gardinens mjuka luft

fläkta

 

känner doft av




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 22:42



Bookmark and Share


  firefire
hennes ögonpenslar..det stycket gillas mest i denna vackra dikt...slutar aldrig förundrar över dina fina nya vackerord och mjuka varma texter!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser