Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolteckning: tk.




vindpinad...

 

vindpinad

tärd

avskalad

 

naken

till naturens förfång

kanske levande

 

men

 

knappast

lysande

av liv

 

hårda

sega

vindpinade

 

som

öppnat

såren

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-17 22:58



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Den var vacker!
Jag gillar den verkligen.
Teckningen är fin den med!
2010-01-18

    ej medlem längre
Vacker teckning som harmonierar fint med texten:)
2010-01-18

  Anders Nordlander VIP
och sina egna...
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra