Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (samarbete?)...

 

vad vill den visa
den som vi skola prisa

en samarbetsplan?

flygplan som står startklara
precis som krigsflygplanen

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-17 23:18



Bookmark and Share


  ULJO
Jag gillar ditt utryckssätt
2010-01-18

    ej medlem längre
Du leker med ord här på ett snyggt sätt:)
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra