Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honung


Att se på dig
i smyg
när du pratar
då du tror
att jag ligger bredvid
och lyssnar
är så sött
för du är

min honung.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-17 23:43



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Söt!
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP