Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tysthängen

 

 

segel

 

 

 

dunfarare vita

 

stillhetsbärare

 

bäddar

ro

 

tysthängen

 

skrudar träd

allt

 

ur

stiger

 

tystblad  skriver ljusord




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 519 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-18 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker så mycket om den här. Den har jag sparat inom.
2010-07-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bäddar denna under min kudde och sparar
2010-01-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tysthängen
Denna vackra poesi omsveper och mjukar in i mina ögon innan natten tar i hand
Bara så underbart fridfullt vaggande
2010-01-18

  Maria T
Dikten andas tystnad
och stilla ro
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser