Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tranorna

 

jag ser tranorna flyga

hör deras sångvingar

röra vid

 

körsbärsträden giver sina kronhjärtan till marker

vita vingar

 

seglar

 

jag ser tranorna anlända

hör deras sångvingar

röra vid

 

sjön giver sina kronhjärtan till marker

vita vingar

 

seglar

 

omfamnar ögon

 

där i körsbärsbladens bädd

väntar jag

dig




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-18 17:14



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Innerligt vackert som alltid
2010-01-18

  Uppfångad
Som alltid, du skapar ord och mening i samma veva
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser