Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

När vi älskade
förtstog jag att din dröm inte var min dröm
men vi älskade




Fri vers av Michael Lilja
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja