Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baksidan av det som ska vara så vackert


\"Kärlek\"

\"Kärlekens\" djävul skapades
Den dag jag förstod
Våra \"kärleksband\" kapades
Då den nykära känslan dog

Vi är nu \"kärlekens\" slavar
Vill uppnå utopi
Kämpandes tills vi finnes i gravar
Aldrig känsla att vara fri

Kyssen med ömma blicken
Känns mer som ett tvång
Ej längre den rusande kicken
Inte ens mitten av \"kärlekens\" gång

\"Kärleken\" får mig svag
Den måste förvaras
Den kan ju lämna mig en dag
Om den inte ständigt försvaras

Vi ber alltid om mer
För uppehåll av detta lyckliga liv
Blinda vi ej faran ser
När vi glänsande tar nästa kliv

Jag vill att vi ska skina
Offrar mitt liv för en \"kärlek\"
Tills jag blir offer för pina
Och inser att allt var en lek




Fri vers av Fia
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-10-27 21:27



Bookmark and Share


  Sophie Berg
Mitt i prick. Gillade särskilt sista stycket. Riktigt bra.
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fia