Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad man vet och tror man vet

Man vet nog att man är kär
När man inte kan sätta ord på sina känslor
Och man vet nog att man är lycklig
När man leende går genom regnet en stormig dag

Men man vet säkert att man blivit sviken
När man kan sätta ord på sina känslor
Och man vet säkert att livet är hårt
När man plågar sig genom en solig sommardag




Fri vers av Fia
Läst 744 gånger
Publicerad 2006-03-21 15:07



Bookmark and Share


  Samuel VIP
otroligt skönt att du låter dem svara,
att orden är de vilka du alltså inte låter vara.

för se, du är en av de få,
som kan konsten att låta orden,
stå så ensamma och ändå låta dem oss att förstå.

du är så duktig på att vända på allt, vackert.
2006-03-24

  Cris
Precis här har du satt ord på hur det kan vara.
tankvärt skrivet
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fia