Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar som inte passar

Du gav mig vingar
Du ville att jag skulle flyga

Men vingarna passade inte
och du blev besviken

Jag försökte flyga ändå
Ovan molnen runt bergstopparna

Men när jag såg ner
Stod jag fortfarande på marken

Du lyfte upp mig i dina armar
Höll mig ovanför ditt huvud

Men inte ens vi båda
Kunde bära mina sorger

Jag insåg till slut
Att jag inte kunde nå dina höjder

Jag gick ut genom dörren för sista gången
Och lämnade vingarna kvar på golvet




Fri vers av Fia
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-12-13 17:51



Bookmark and Share


    Lindizz
mycket bra, sorglig text...
2006-12-13

    Weronica
Vilken sorglig Ack inte passande vingar vill ingen ha men lämnad usch vad bra :)
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Fia