Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnade oss


Du så evigt älskad
Av alla runtomkring dig
Av så många

Att du inte såg ditt liv
så värdefullt som det var
Vårt liv

Att andra kunde kämpa för dig
Mer än du själv gjorde
Varför

Varför valde du att lämna oss
Såhär

Vi ville rädda dig
Men du skyddade dig
Från oss

Tiden tog dig
Från oss
Till slut

Ville att du skulle se friheten
Som fanns alldeles bredvid dig
Upptäcka den

Allt vände
Du gav upp ditt liv
Du gav upp oss

Ville inte att du skulle ge upp
Men allt är förlåtet
Nu

Hoppas du fortfarande ser mig
Jag vill se dig
i livet
igen

Varför lämnade du mig
Såhär




Fri vers av Fia
Läst 654 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-11 18:15



Bookmark and Share


  Nichlas
Vackert och sorgligt. Ser mig själv i dina menigar och det berör. Kram
2009-08-06

  hero40
En sorgsen och
fin dikt som berör
en rakt i hjärtat!
2007-10-11

  hero40
En sorgsen och
fin dikt som berör
en rakt i hjärtat!
2007-10-11

    Issand.
hoppas ju inte det är sant
fint och vemodigt ändå
på ett sorgset sätt
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Fia