Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade far som varit alkoholist så länge jag levt.


Vill minnas dig

Vill minnas dig
För evigt

Jag vill minnas oss tillsammans
För snart är tiden här då du lämnar oss

För varje dag som går
Gör det mer och mer ont

Jag älskar dig så mycket
Men det är inte därför det gör ont

Det är för jag vet
Att det finns ingenting att minnas




Fri vers av Fia
Läst 718 gånger
Publicerad 2006-02-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia