Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 'store' poeten




farlig värdegrund,
osund

farlig värld,

i mun



dina ord, smälter
min hjärna


stjälper, min stjärna



min sensitivitet raseras,
din bulldozerattityd



fraseras,
förtäckt, intellektualiserad

elitism



du store,
poet





(så kallade)










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-19 10:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den så kallade, snyggt upplägg
2010-01-19

  lycksele
Ja, och vi vet väl alla vem Den 'store' poeten är.
Eller hur?
:)
2010-01-19

  amarcord
wow, visuellt och tight!
2010-01-19

  Niclas Petersson VIP
Starkt. Gillar.
2010-01-19

  stenen/ Yv Ericsson
fantastiskt bra. och stor kraft.
2010-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Bulldozers behövs ibland. Annars skulle man inte ha uppfunnit dem.
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP