Till minne av Christer 3/1-10

Min vän torghandlaren

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av Christer 3/1-10

Min vän torghandlaren




Orden som aldrig hann fram

Ty döden väntar inte

 

Du föds

Eftersträvar kraftfull insatts

Hela livet

Närvaron

Kärleken

omsluter din kropps forum

 

Vaknar tidigt

Står i kylan, värmen året runt

Säger snart skall jag LEVA

Ta min familj till Filippinerna

Börja ta för mig

 

Men döden väntar inte

tills du förföljt dina sista insatser

Döden slukar dig

och kärleken inom dig

allt för tidigt

 

Om du inte hade väntat

Om du hade lyssnat

till alla signaler

Dom jag påminde dig om

Stressa inte

Var rädd om dig

Ty döden väntar inte tills du är redo

Den kommer när du minst förtjänar den

En ensam ros

på den kylslagna marken där du stod

påminner i snårblåsten

Att du FANNS

Levde med kraftfull insatts

Till vad

När ditt sista andetag

Blev ett med den atmosfär

du en gång levde i och

du så plötsligt försvann bort

 

Så här är orden till dig min vän

 

Vänta inte

LEV

Ta för dig

Innan det är försent

 (Jag hoppas änglarna dansar med dig i Nangijala)




Fri vers av Andrum
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum