Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar ut




faller ut

min rymd, förnimmer

bilder från ett glashus



vandrar sakta nu

förbi minnen som glimmar,

oförglömlighet



jag mister greppet

min värld blir liten,

ett nålsöga



tittar ut








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-19 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP