Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilig karl

 

när jag ser Rolf Lassgård som kvinna i Hairspray
undrar jag om inte jag skulle ha blivit en riktigt stilig karl




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-19 15:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)!!!!
2010-02-05

  Caprice! VIP
'n Mångs - vill du verkligen att jag ska kalla dig det? Men jag tror också att du skulle vara stilig som karl... ;-D
Tyvärr har jag inte sett Lassgård i Hairspray, men jag har livlig fantasi...
2010-01-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Nu fick du mig att skratta i sena natta
2010-01-19

  Ingela Svenson VIP
Jo det skulle du alldeles säkert, HiHi!
2010-01-19

  stenen/ Yv Ericsson
hihi.
2010-01-19

  walborg
Tackk för ett gott skratt Måna eller Måns, som någon skrev så finurligt!!!
2010-01-19

  Elaine.S VIP
Du är ju för go *S*
2010-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
Och när jag ser Ian Astbury i The Cult, anno 1985...
Nåja...Det får räcka så...
2010-01-19

  Ilona _L
Hi,hi du är rolig du!
2010-01-19

  Ulf Lagerholm
kul ju, Måns Berger då, eller?
2010-01-19

  erkki
Kul!
Associationen är lite svårsmält.
Reflextionen är något omtumlande.
2010-01-19

  Eva Langrath VIP
Kul tanke
2010-01-19

    ej medlem längre
ha ha den var kul :-)
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger