Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död,blind



snavar blint, zom-
bie

ögonen är öppna, men ser ändå inte


tittar rakt fram, pupillerna
riktade,


ditåt



går, det gör ont, gråter
varje steg

fotsteg, lump
lera

varje tå, har en uppgift,
riktade


rakt fram




led, en död
blind










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 16:36



Bookmark and Share


    christie
Jag känner verkligen hur tungt det är
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP