Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår




ett visslande, vinande hördes nu.
från dina läppar kom en pust av vår.

än, det var så kallt här ute i vinternatten
glimmade stjärnor ikapp med gnistret i snön.



på fälten, dina ögon.

tårades, tårades. du grät
istappar på min kind.



jag rös av den vind
som plågade vår kärlek.

jag frös till,
när jag blinkade



såg.



vår.
den var vår


den var vår,
den,

kärleken.


en tår.








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP