Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök på en redondilla ... rimställning ABBA




Dansar mina tankars...*

 

Dansar mina tankars drömmar

bjuder upp, får smek på kinder

spelar melodi av Jinder

känner hjärtat, hur det ömmar.

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-20 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej va kul att se dig bland läsvärda! Det är den här dikten och dina andra värda!:)
2010-01-20

  © anakreon VIP
Mycket snygg!!
Applåd
Carl-Erik
2010-01-20

  Jaseph
Ömsint dansant!
2010-01-20

  Eva Helene VIP
Melodisk, rytmisk och vacker dikt
2010-01-20

    ej medlem längre
Härligt Thyra! Du är jätteduktig!!:)
2010-01-20

    ej medlem längre
mer än ett försök, den här är riktigt bra
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra