Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

 

 

jag har

 

behov

 

av att säga älskade

 

därför säger jag

 

älskade

 

låt oss omsluta våra händer

upp

 

 in i

stjärnljus

 

se

våra ords cirkelljus

då dessa faller i jordeström

 

låt oss

följa vävens vackermönster

 

låt oss

uppleva

 

blodet vakna

i vårgryning

 

se

 

hjärtträdgårdens oändliga skönhets blomning

 

jag har behov av att säga älskade

inte begär




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-20 16:19



Bookmark and Share


  nightsoulz
så.. så.. så där så jag saknar ord.. oerhört vackert format!!
2010-01-20

  aol
underbart skriftat
2010-01-20

  Myself
otroligt fint skrivet
gillar verkligen "jag har behov av att skriva älskade",starkt uttryck om kärlek.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser