Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fläta fläta vackerflätas

 

mitt liv

livsstegen flätades upp

av nattvindens daghänder

himmelskammen ströks varsamt genom

så oändligt vacker

given av pärlfolken

varje tråd

linje

strå

berördes

somliga gavs silver

somliga gavs guld

 

allt gavs mening

kammen stannade rörelse

 

mjuka

fingrar

flätade

hår

 

jag vandrade i varje slinga

fram

bads stanna

andas i varje ruta

upplev

djupt

 

så gjorde jag

somligt gjorde lycka

somligt gjorde ont

allt levde

 

såg allt flätas samman

vandrade hela vägen om

 

i en av rutorna

höll hjärtat mig kvar

se skönheten

rosenfjärilar

doftade

renhets

löftesrikedom

 

hjärtat bad mig stanna

 

 

i är




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-20 16:51



Bookmark and Share


  firefire
så fint skildrat som bara du kan! Underbart vännen! Så ser livet ut för de flesta av oss på sätt och vis men vi har olika språk och uttryck för att beskriva.Jag tycker om ditt sätt!
2010-01-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett mycket vackert alster
vackerflätat
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser