Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen ärr

Vill ha det nu

Behöver det

Som så många gånger förr

Fan, jag får inte hålla på såhär!

Men jag måste

Måste få ur mig det

Känna hur ångesten rinner ut

Med mitt blod

Lampan i mitt rum är tänd, men det känns som att sitta i det mörkaste mörker

Jag är instängd i mig själv

Med gråten i halsen och smärtan i själen

Går jag med kniven i handen

Måste få ut det på något sätt

Vill inte detta egentligen, men jag måste

Drar upp tröjärmen, ser på min handled

Tusen ärr, som snart ska bli fler

Och nu kommer befrielsen

Jag kommer tillbaka till världen

Nu är jag levande igen

Och det är då jag känner smärtan i handleden...






Fri vers av ErikaRoos
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-20 19:24



Bookmark and Share


    Evelina Erixon
Berörde mig. Vacker men hemsk, känns desvärre igen.
2010-01-20

  coleve
"Jag kommer tillbaka till världen

Nu är jag levande igen

Och det är då jag känner smärtan i handleden..."


Känslor, väldigt fint skrivet. Applåder!
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos