Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågan

 

hon ställde frågan vida

 

är det

 

en

 

 

drömfantasi jag vandrar i

 

eller

 

är det

 

en

 

dröm

dröm

 

drömverklighet

 

 

sträcker handen in i luften

seglar

seglar

 

sluter ögon in i hav

seglar

seglar

 

lätt

fjäderlätt vindandning

 

rör

vid

 

kind

 

 

hon möter drömmen

bejakande

 

med ense

 

vet hon

 

drömmen

 

är

sannhet




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-20 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mållös jag blev...
2010-01-20

  etthjärtaäralltidrött
detta är ord till mitt hjärta och min ensamhet, detta är ord lika träffande och allmängiltiga som stora och vingbreda...fantastiskt
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser