Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort rusar tiden fram


Så faller snöflingorna
likt återstoden av dagar
i universitetets trygga famn

ännu några tentor kvar

kandidatuppsatsen

slutpraktiken


så fort rusar tiden fram


högsta betyg i nästan allt
men vad betyder det, egentligen
hur kommer det att bli, egentligen

jag skulle ju vara fullärd nu

färdigbakad

redo


så fort rusar tiden fram


och kanske är det först nu
den riktiga skolan tar vid






Fri vers av Pica pica
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 22:19



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Håller med dig! Vart tog tiden - livet vägen? Började som du i mogen ålder att studera. Inget blev sig likt sen men mycket bättre, mer givande, intressantare. Lycka till med fortsättningen - och tappa aldrig bort nyfikenheten....
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica