Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogreppbar


Hur greppas bäst en klump av gelé
utan att den får bestående men
utan att formen viker





Fri vers av Pica pica
Läst 694 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-26 09:10



Bookmark and Share


  noname_realmind
Med kärlek! ;))
2010-01-28

    Mejja
Insiksfull. Tycker om!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica