Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig


i ditt leende
det vackraste av alla
brinner mitt hjärta




Fri vers av Pica pica
Läst 1012 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-17 01:01



Bookmark and Share


    Mejja
Så vackert.
Litet kort som inbinder allt.
2009-03-04

  Lia-Lej
Mycket fint, visst är det leendena som sätter hjärtan i brand!!
2009-02-05

    Mejja
Vackra ord till denne någon!
Väl skrivet och format.
2008-07-29

  isidore
Vackert. för övrigt så hade min bror ett band som hette the pica pica orchestra.
2008-05-16

  noname_realmind
Brinnande vacker haiku!
Känns skön att läsa.
2008-02-17

  Mangetsu
Oh så uttrycksfullt. Så vackert. Så äkta.

Kortheten och rakheten gör dikten vacker och självklar. Underbar.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica