Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu i början tar sig allt gammalt ut. Denna texten är ett sådant verk.


Vers i D-moll

Ljuset vinner, sömnen ber.

Mörkret sakta sig sprider.

Visioner flyter, innan solen steg.

Allting står ändå skrivet.


Manus, regi, allting är fel.

Drömmar tas nu för givet.

Se dig om, inse det.

Spännande är då livet.




Fri vers av Tenshinhan
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 00:48



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
jag känner rytmen i denna, det är gott, poesi handlar väldigt mycket om musik
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan