Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men att vägra ge upp; Är det inte det som Skiljer oss från våra hjältar?


Livsåskådning

Ostkupor stod över

Genomskinliga; plast lik glas

Jag såg livet hända

Men hörde inget av det som sas




Fri vers av Tenshinhan
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-10-23 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan