Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som så många gånger förr

Jag är påsen med bajs du kastar i soptunnan,
jag är nageln som behöver klippas,
jag är lappen som skaver i dina byxor,
jag är vageln i ditt öga,
jag är finnen på din haka,
jag är disken som står odiskad i hon,
jag är smutsen i hörnet,
jag är tuggummit under din sko,
jag är räkningen som kommer med posten,
jag är jobbet du aldrig fick,
jag är molnet som alltid regnar,
jag är natten när den är som allra mörkast.

Jag är den du borde älska.




Fri vers av krackelibrankelfnatt
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krackelibrankelfnatt