Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets karusell

en värld av knutar och trassel
som vi inte kan få upp
vi famlar oss fram i ett mörker som inte går att se
trevar, letar, skyndar
kastar oss in i nätet av lögner och fastnar
sliter och drar utan att komma loss
världen rycker till, snurrar,
stannar aldrig upp för att ge oss en andra chans
in i nätet igen, trassla sig vidare
sedan kommer den
långsamt eller snabbt
den som ingen kommer undan
knutarna stramas åt
ögonvitor i mörkret
och alla ska vi få vila
där tiden alltid står still




Fri vers av krackelibrankelfnatt
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-07-09 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krackelibrankelfnatt