Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är jag

Dumpad från en lastbil i kaosets rike
faller jag som stenen till botten
huvudet före, fötterna från jorden
med händer som famlar efter det gripbara
var är kartan? och kompassen?
Se upp, här kommer jag
Livets karusell kastar mig vid änden av en soptipp
tömmer ut mig, sprider ut mig, särar på mig
Får mig att skena in i en skenvärld
Sinneslös, aningslös
Dömd till undergång




Fri vers av krackelibrankelfnatt
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-03-13 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krackelibrankelfnatt