Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolatlas

Där är fyllekärringen med en rosett från bröstcancer fonden
från förrfjol
Där är Erik som sover i trappuppgångar
med en skolatlas tryckt mot sitt bröst
då drömmar fortfarande bar
Och här står jag med handen tom
medans snön faller stilla på mitt hår




Fri vers av Michael Lilja
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja