Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somnavakna

 

 

gråskimrande händer

kupades i

dagen

somna

om

 

snödun

segelbåtar

 

sjung

om

 

gråskimrande händer

synes lyfta

blåslöja

dansar

skogens

dröm

 

somna om

 

gråskimrande händer

synes lyfta

rödslöja

dansar

tjärnens

dröm

 

violljus

andas

 

vakna

om




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-21 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser