Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omfamnan

 

 

öga omfamnar

 

omfamnar

 

famnar

om

 

omfamnan

 

låga

 

mantlar rörs böljande

 

omfamnar

 

famnar

om

 

omfamnan

 

beduintälten böljar

 

lågor brinner eld

 

 

hästen virvlar

sand

 

han glider mjukstilla  av

 

lågor brinner eld

 

han hör bjällror ser hennes mjuka böljande dans

 

i kupade händer bär hon skål av allt

bjuder honom otörst

läppar

glittrar

 

hon dansar liv rörelse

slöjor böljar

hans händer

ber henne längtansstilla

smeker slöja av hennes ansikte

stjärnbandet följer mjukt hennes panna

klingar klingar  smycke

de möter

möts

 

tältduk böljar

 

ögon  omfamnar

 

omfamnar

 

famnar

om

 

omfamnan

 

låga

 

mantlar rörs böljande

 

lågor brinner

eld




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-21 16:06



Bookmark and Share


  aol
så öljande fint,
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser