Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~En enkel snabb liten dikt till mina vänner~


Min vän



När du fäller tårar tröstar jag

När du ler så ler jag med dig

När du har ont lider jag med dig

När du jublar glädjer jag mig med dig


Kalla mig naiv min vän,

men jag litar alltid på dig
och att det du säger är sanningen






Fri vers av Askos Penna
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna