Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om mig. Kommentera.


Det svarta Djupet


Hon tvingade mig

Slet hårt tag i min fot
grävde ned klorna i ankeln

Jag skrek av smärta
försökte klamra mig fast vid gräset

Men hon var för stark
i stadig takt drog hon mig mot det svarta djupet

Jag aktade mig för att se på hennes ansikte
Men ändå fångades jag av hennes blick

Stelnade till
kunde inte röra mig ett enda tum hur mycket jag än ville

Kunde inte ens skrika
medan hon i samma stadiga takt drog mig ned i det svarta djupet

Det svarta djupet slöt sig upp runt mig
Jag försökte sparka mig loss men kunde inte
lika fast i hennes grepp och klor

Sjönk ned i det svarta djupet



Jag blev förälskad








Fri vers av Askos Penna
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 23:49



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar texten, du borde ta bort onödiga ord, skala, den skulle tjäna på detta
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna