Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om mig


Hjärtkrossarn


Jag var lycklig

Nykär
snubblade på små guldkantade moln

Blygt hållande
hand i hand


...

Tills han krossade min dröm

Ur min näsa
Ivrigt rann fyra liter blod ut


Tills han krossade mitt hjärta

Svullna ögon och kinder
Tårarna blödde ut allt vatten ur kroppen




Tills han sa

"Du äcklar mig"

Lämnad
Ensam kvar

Livet rinnande ur mig




Jag älskar dig

Än




Fri vers av Askos Penna
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-05-06 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna