Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om mig Kommentera


死亡


"死亡"

Jag kom

och gick


"死亡"

viskade han och darrade av fruktan

Han viskade mitt namn

"死亡..."

Ingen nämner mitt namn
utan

rädsla

hat

ilska

"死亡"

Några få

De längtar
efter mig

gråtande

av sorg

"死亡"

I flera år

har jag gått
på jorden


Plockat upp alla

själar

och lagt dem i min korg



Och

jag

minns dem alla





Fri vers av Askos Penna
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten är väldigt bra, speciellt slutet ..plockat upp alla själar.. minns dem alla.. det var väldigt bra.
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna