Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vandra min själskälla

 

i världar utanför världen

har steg vandrat

 

vilse

 

i dina händers drömljus vandrar min själskälla

 

i världar utanför världen

har steg vandrat

 

vilse

 

outsäglig smärta

i vetskapen

av

 

är

 

haltande

blev

 

var stegen

halvstegs saknadssånger

 

i dem

syntes

 

ansikten skymta

 

 

främmande

 

vilsenhets omöten

ensamhet

 

i dina händers drömljus vandrar min själskälla

 

såg vågen stiga inom cirkel

 

i cirkelljus andas hav

en man en kvinna

kysser ömt

varandra

 

ser sannhet

skymta

 

ögon blickar vidskilda

 

är i varande

om

 

ser stegen

det sker

 

stegen

fylls

samman

 

andas i varandra

hjärtsånger strömmar  genom

i Hennes hud

Hon gläds

 

oaser

 

oasens smycke

skimrar lovsångsdjup

 

steg strömmar in i varandra

porlande källor

 

källa

vattenpuls

passar

varande

i är

 

ler ljusmod

i vetskap av är

 

ser vågen stiga inom cirkel

 

i cirkelljus andas hav

 

i dina händers drömljus vandrar min själskälla

 

 

är i havets andning

våra händer

berör

 liv

 

outsäglig lycka

lyckodjup

 

i vetskapen

av

 

är

 

i dina händers drömljus vandrar min själskälla




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-21 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser