Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i denna natt väver jag brynja

 

ung mans vackeransikte
seglar
mörkermoln

mina fingrar smeker varligt ömt
hans nattansikte
in i mod

se sorgen
känn den vagga din smärta
känn smärtans berättelse
för dig

se din alltid
sannhets värme

se dina
vackersteg

känn din vishet
andas

så länge var du i min omfamn

såg
dina insteg

ser
dina vackersteg

så ofta har du
ropat in i vind till gråtande ögon

ge inte upp

nu för vinden i kärlek orden åter till dig

ge inte upp

var stolt
i dig

över dig själv
genom dig själv

till
ditt själv

känn kraften lyfta dig
känn min kärlek runt dig

hör vinden ropa

ge inte upp
andas

du ser din gryningsväg
ditt första steg är
säg det
du
upplever
till händer vilka sträckes till dig
i hjälpargärning
ren

du har intet att skämmas över
vem har sagt att vandringen är lätt

av det du skänker
dig själv
i dessa steg
blir det vackert att se

hur många tror du ler utan att le

i denna natt väver jag brynja
av skirtrådar
ber stjärnor
skölja ljus
in i den




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-21 23:02



Bookmark and Share


  aol
så fint du svävar i ditt hjärta,
2010-01-22

    Melona
http://www.youtube.com/watch?v=V1Xxh8WUErE

2010-01-21

    Melona
jag tar din dikt som en mantel
och sover med den.

tack för stoff
och magi, styrka och kärlek!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser