Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordvida

 

 

Ur jordvida

uppstiger

allfärg

 

tvagas ren i månsilvers flödessång

 

stiger in i jordvida

gryningsslöjor

böljar

 

skänker

allfärg

 

ur jordvida

uppstiger




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-22 12:30



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så helt underbart du målar här och kan bara hålla med Ulf, jordvida, vilket sagolikt vackert ord som skiktar sinnen.
2010-01-23

  Ulf Lagerholm
jordvida är ett näst intill outsägligt vackert ord
2010-01-23

  firefire
så fint! månsilver och allfärg...tack för alla fina bilder du ger till mig och alla andra som läser! Kram!
2010-01-22

  Elaine.S VIP
Som att stå och invänta våren, som en omfamning.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser